Diversen


Attractiepark Slagharen

Het verbouwde zwembad in het atractiepark Slagharen heeft een geheel nieuwe en kleurrijke glijbaan, die vanaf de buitenkant goed te zien is …
D.m.v. fotobewerking achteraf zijn de kleuren extra geaccentueerd, waardoor de foto toch een goede uitstraling krijgt, ook al is deze op een bewolkte dag gemaakt.

Middelkerke – België

Middelkerke is een klein kustplaatsje in Belgie, waar op sommige punten de tijd een beetje stil lijkt te hebben gestaan. Een leuk dorpje met eigen gewoontes en hele leuke bezichtingingsplekken. Als je goed om je heen kijkt zie je hele leuke en fotowaardige scenes, zeker met belichting van een laag staande zon …

Spoorwegen

Spoorwegen zijn altijd al een aantrekkingspunt geweest voor fotografen. Het lijkt vaak verlaten en levert mooie foto’s op. Pas echter wel goed op, een passerende trein hoorje pas op het laatste moment en heeft een enorme vaart als je er vlak bij staat!

Wees ook op je hoede voor mensen om je heen. Je wordt vaak erg goed in de gaten gehouden dat je geen andere bedoelingen hebt dan fotograferen. Je zou niet de eerste zijn die een heel andere bedoeling heeft bij het spoor.

Wildlands – Emmen

De dierentuin in Emmen heeft een enorme metamorfose ondergaan. Niet alleen een andere locatie, maar ook vele malen groter geworden en veel ‘gemaakt’ authentieke plekken. Wel leuk voor de foto’s, maar voor het gevoel is het het net niet…..

Groot opgezet, waardoor je in 1 dag niet alles kunt bekijken. De ervaring op de eerste dag viel toch tegen, waardoor het waarschijnlijk bij deze foto’s blijft voorlopig.

Schiermonnikoog

Het verhaal voor het eiland Schiermonnikoog komt nog….